Wie kent ze niet; De Jostiband? 's Werelds grootste muziekformatie met verstandelijk beperkte muzikanten. Het orkest is een onderdeel van Ipse de Bruggen en bestaat uit 150 leden. Dit jaar bestaan zij 50 jaar en dat willen ze groots vieren; met een concert in de Ziggo Dome. Met Marco Borsato, Frans Bauer en Armin van Buuren. En met Konng Willem Alexander en Koningin Maxima in de zaal. En het moet op TV komen. Nee, als ze iets willen doen bij de Jostiband, doen ze het ook gelijk goed...

Een deel van deze droom is inmiddels gerealiseerd; de Ziggo Dome is geboekt voor maandag 5 september, een registratie van het concert zal te zien zijn bij de AVROTROS op NPO@ op zaterdag 10 september van 20:30 - 22:00 uur. Maar, daarmee zijn ze er nog niet; techniek, catering, productie enz. alles kost geld. 

Daar Rehorst Elektrotechniek en Ipse de Bruggen al vele jaren op zakelijk gebied met elkaar te maken hebben, hoefde er niet lang over nagedacht te worden op de vraag of De Jostiband willen helpen met het realiseren van deze mooie droom. Natuurlijk willen we dat en zodoende mogen we onszelf trots sponsor noemen van dit mooie project! 

Binnenkort zeker nog meer info hieromtrent op de website!

Jostiband 1